fbpx
Semesterstängt 6 juli - 4 augusti
Almgrens Hårvård

Peruker & Hårersättning

Vi på Almgrens har lång erfarenhet
av peruk- & hårersättning

Almgrens är ett fullserviceföretag inom alternativt hår och peruker.  Hos oss hittar du många bra lösningar för mer hår och volym. Vi guider och hjälper dig att hitta det bästa alternativet till just dig! 

Peruk

Kontakta Marie om du vill veta mer och/eller boka tid!

Att hantera traumat med håravfall blir lättare när du vet vilka alternativ som finns. Träffa oss gärna redan innan du påbörjar din behandling – vi delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig professionell vägledning. 
  • Vi erbjuder ett urval av medicinska peruker både i syntet och äkta hår för dig som drabbats av tex cancer, alopecia eller håravfall pga annan sjukdom.
  • Vi tar emot Er i ett trevligt, avskilt rum där vi i lugn och ro provar ut din peruk. Givetvis respekterar vi önskad sekretess. Vi har ett brett sortiment tillgängligt . Vi erbjuder privat konsultation och individuell utprovning.
  • Vi bistår gärna även med inklippning m.m.
  • Kontakta oss om du har frågor angående kostnadsersättning vid rekvisition från vården.
Har du drabbats av håravfall genom medicinsk behandling kan du få bidrag genom Region Jönköping för att införskaffa peruk. 
Vi har alltid ett stort urval av peruker i lager men hittar du inte det du söker så beställer vi gärna hem peruk efter ditt önskemål.
Almgrens Hårvård